შეფ მზარეული |
დამსაქმებელი: |
ნატა ნატალია |
კატეგორია: |
სასტუმრო/რესტორანი/კვება,
|
ბოლო ვადა: |
2024/04/26 |
მდებარეობა: |
ბაღდათი
|
განათლება |
კოლეჯი-პროფესიული
|
სამუშაოს ტიპი: |
სრული
|
სამუშაო გრაფიკი |
სრული დღე
|
ანაზღაურება: |
1000 - 1700 ლარი
|
ასაკი: |
20 - 60 წელი
|
სამუშაო გამოცდილება |
2 წელი
|
სქესი: |
მდედრობითი
|
მართვის მოწმობა |
B კატეგორია
|
ნანახია: |
266 -ჯერ |
საირმეში მდებარე სასტუმრო აცხადებსვაკანსიას შეფ-მზარეულის პოზიციაზე.
ძირითადიფუნქცია-მოვალეობები:
** ორგანიზაციულიმიზნებისგათვალისწინებითსამზარეულოსმოკლედაგრძელვადიანისტრატეგია/მიზნებისდასახვა, სამუშაოპროცესის, პროდუქტისგაუმჯობესებისადამაღალისტანდარტებისდანერგვისმიზნით
** ბიზნესისწარმატებითოპერირებისადაგანვითარებისმიზნით, მუდმივიჩართულობადასახულიგეგმებისშესრულებასადაახალიპროდუქტებისშემუშავებაში;
** სამზარეულოს მარაგებისა დახარჯებისყოველდღიური კონტროლისუზრუნველყოფა;
** წარმოებისადაპროდუქტისხარისხზეზიანისმიყენებისგარეშე, ხარჯებისშემცირებაზეზრუნვა;
** სასტუმროს შემოსავლებისზრდაზედამოგებისმაქსიმიზაციაზემუდმივიზრუნვა
** გეგმიურიინვენტარიზაციისჩატარება, შედეგებისანალიზიდასაჭიროებისამებრშესაბამისიზომისმიღება
** სამზარეულოსტექნოლოგიურიბარათებისადაკალკულაციებისშედგენა
** დაქვემდებარებულითანამშრომლებისმიერმომზადებულიკერძის/ნახევარფაბრიკატისმონიტორინგი, შედგენილიტექნოლოგიურიბარათების/კალკულაციებისსაფუძველზე
** კერძებისხარისხისმუდმივიკონტროლიდაპერიოდულადშესაბამისიზომისმიღება
** დიეტური და ვეგანური კერძების მომზადების უზრუნველყოფა
** პერიოდულიშემოწმებებისგანხორციელებასურსათისუვნებლობის/ჰასპისსტანდარტებისშესაბამისად, კომპანიაშიდადგენილიწესით.
** პერიოდულიშემოწმებებისგანხორციელებასაკვებისვარგისიანობის, ვადების, შენახვისპირობებისადატემპერატურისკუთხით.
საკვალიფიკაციომოთხოვნები:
** სამზარეულოშიმუშაობისმინიმუმ 3 წლიანიგამოცდილება
** აღნიშნულანმსგავსპოზიციაზემუშაობისმინიმუმ 2 წლიანიგამოცდილება
ანაზღაურება: განისაზღვრება კვალიფიკაციის შესაბამისად.
სამუშაოს მოცულობა: სეზონური სამუშაო - მაისიდან ოქტომბრამდე. არის პერსპექტივა თორმეტთვიანი სამუშაო რეჟიმით ფუნქციონირებისა.
თანამშრომელი უზრუნველყოფილი იქნება: საცხოვრებელი ფართით და ყოველდღიური კვებით.
შერჩევისეტაპები:
1. განაცხადებისგადარჩევა
2. გასაუბრება
დაინტერესებულპირებს, გთხოვთ, გამოგვეხმუროთ სამუშაო საათებში. ტელეფონი: 593 76 20 05.