რესტორნების ქსელი“ დი რომა „ აცხადებს ვაკანსიას შემდეგ პოზიციებზე:
1.მენეჯერი
ძირითადიფუნქციები:
** დაქვემდებარებაშიმყოფიპერსონალისმართვა;
** ობიექტისგამართულადმუშაობისუზრუნველყოფა;
** შეკვეთებისგაკეთებადაპროდუქციისმიღება;
** სასაწყობემარაგებისკონტროლიდაშესაბამისიწესისდაცვით;
** სალაროსკონტროლიდანაღდიფულისინკასაციისუზრუნველყოფა;
** ობიექტზესანიტარულ-ჰიგიენურისტანდარტებისდაცვადაკონტროლი;
** ობიექტისგანვითარებისხელშეწყობა;
** ფილიალშიშესაბამისი სტანდარტებისდაცვისუზრუნველყოფა;
** მომსახურებისადაპროდუქციისხარისხისკონტროლი;
საკვალიფიკაციომოთხოვნები:
** პერსონალისმართვისგამოცდილება;
** მარაგებისმართვისგამოცდილება;
** საოფისეპროგრამებისცოდნა;
** რუსულიდაინგლისურიენებისცოდნა
პიროვნულიუნარები
* კომუნიკაციისუნარი;
** პრობლემურისიტუაციებისმართვისუნარი;
** ორგანიზებულიდამოწესრიგებული;
** ყურადღებიანიდეტალებისმიმართ;
2.მიმტანი
ძირითადი ფუნქციები:
** სტუმრისდახვედრაღიმილითდაკეთილგანწყობით;
** სტუმრებისთვისმენიუსმიხედვითკერძებისდასასმელებისშეთავაზება;
** თავაზიანიდასწრაფიმომსახურება, დადებითიგანწყობისშენარჩუნება
** ფლობდესდეტალურინფორმაციასმენიუსსრულშემადგენლობაზედაშეეძლოსკერძებისშემადგენლობის აღწერა;
** სამუშაოგამოცდილებასარესტორნოსფეროში (სასურველია)
** ქართულენაზეგამართულიდადახვეწილიმეტყველება;
** სიახლეებთანდაცვლილებებთანადაპტაციისკარგიუნარი;
** დაძაბულრეჟიმში, სწრაფსამუშაორიტმშიმუშაობისუნარი;
** ინგლისურიდარუსულიენებისცოდნა
4.მზარეულის დამხმარე:
კერძებისმომზადებისპროცესშიმონაწილეობისმიღება;
** ტექნოლოგიურისტანდარტებისდაკალკულაციისდაცვა;
** სანიტარულ-ჰიგიენურინორმებისდაცვა;
** სამუშაოდღისდაწყებამდედასამუშაოდღისდასასრულისასსამზარეულოსინვენტარისმოწესრიგებადა დასუფთავება;
** მზარეულისსხვადავალებებისშესრულება.
5. ბარმენი :
ძირითადი ფუნქციები:
** ბართანდასალაროსთანმუშაობისგამოცდილებასასურველია:
** რუსულიან/დაინგლისურიენებისსასაუბროდონეზეცოდნა:
** კომუნიკაბელურობა;
** პასუხისმგებლობისმაღალიგრძნობა;
** ორგანიზებულობა/მოწესრიგებულობა.
- პიცის მცხობელი :
მოთხოვნები:
** ევროპულსამზარეულოშიმუშაობისგამოცდილება
** შეკვეთებისმიღებააპლიკაციისმეშვეობითდადროულირეაგირება
** მკაცრადდაცულიჰიგიენურინორმებითმუშაობა
** მარაგებისკონტროლი
** უსაფრთხოების, ჰიგიენისადასანიტარულინორმებისდაცვა.
** ენერგიულობა
** პუნქტუალურობა
7. დამლაგებელი :
** ჰიგიენისადასანიტარულინორმებისდაცვა რესტორნის ტერიტორიაზე.
8. ჭურჭლის მრეცხავი :
** რესტორანშიარსებულიჭურჭლისრეცხვა;
** სანიტარულდაჰიგიენურინორმებისცოდნა/დაცვა.
დაინტერესებულ კანდიდატებს გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ რეზიუმე, ელ-მისამართზე: N.dangadze81@gmail.com და სათაურის ველში მიუთითოთ ვაკანსიის დასახელება ან დარეკეთ ტელეფონის ნომერზე: 599063781.
“ დი რომა „ მადლობას გიხდით ვაკანსიით დაინტერესებისთვის და გისურვებთ წარმატებას!