ავტორი

ევროპული განათლების აკადემია ბი დი სი

tel: (+995) 593 25 25 08
mail: bdc.academy@gmail.com

ყველა ვაკანსია ( 0 )

კომპანიის შესახებ

განცხადების აღწერა ( ტრეინინგი )
კულინარიის შემსწავლელი კურსი სტაჟრებით და დასაქმებით
დამსაქმებელი: ევროპული განათლების აკადემია ბი დი სი
კატეგორია: განათლება,
ბოლო ვადა: 2019/06/01
მდებარეობა: თბილისი
სწავლების სახე ტრენინგი
ტრეინინგის საფასური ფასიანი (0.00 ლარი )
ნანახია: 3631 -ჯერ

 

ულინარიის შემსწავლელი კურსი სტაჟირებით და დასაქმებით.

თანამედროვე კულინარია,კვების ტექნოლოგიები.

კურსის კოორდინატორია მანუელ ფაუნ დე სბარანდა.


ბი დი სი აკადემია გთავაზობთ ყველაზე პრესტიჟულ და მოთხოვნადი სპეციალობის შესწავლას როგორიც არის თანამედროვე კულინარია, კვების ტექნოლოგიები .

კურსის კოორდინატორია მანუელ ფაუნ დე სბარანდა.

კურსი გათვლილია მათთვის ვისაც სურვილი აქვს პროფესიონალურ დონეზე შეისწავლოს მზარეულის პროფესია. კურსი მოიცავს როგორც ადგილობრივ ასევე უცხოურ სამზარეულოს სამზარეულოს სტრუქტურას, კერძების მომზადებას, ჰიგიენურ ნორმებს და ა.შ

 



კვების ობიექტების სახეები და კლასიფიკაცია;

კერზების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი.

პროდუქტების შენახვის და დამუშავების წესები.

სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურა და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპები;

სამუშაო იარაღებისა და თანამედროვე მანქანა-დანადგარების შერჩევა, მომზადება, გამოყენება, მოვლა და უსაფრთხოება.

კერძების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი და პროდუქტების მიღების და შენახვის წესები , სტანდარტები, მარკირება, სანიტარული და უსფრთხოების ნორმების დაცვა სამზარეულოში. 

საკვები პროდუქტების სახეები, შემადგენლობა;

საკვები პროდუქტების პირველადი დამუშავება (გაწმენდა, გარეცხვა, დადაფასოება), მათი შენახვის წესები. 

შენახვის პირობები.

სანელებლები და მათი კლასიფიკაცია (ქვეყნების მიხედვით);

ქართული სამზარეულოს ისტორია, წარმოშობა, სხვა ქვეყნის სამზარეულოების გავლენები და რეგიონალური თავისებურებები;

რეგიონული სამზარეულოები და მათი სპეციფიკა;

ქართული სამზარეულოს ცივი და ცხელი კერძების მომზადება მზა რეცეპტურისა და ტექნოლოგიური ბარათის საფუძველზე: მსოფლიო კულინარიული ხელოვნების საფუძვლები და მათი თავისებურებები.

მსოფლიოს ამზარეულოს მარტივი სტრუქტურის კერძების რეცეპტურის საფუძველზე მომზადება.

კერძის თვით ღირებულების გამოთვლა.

სხვადასხვა კვების ობიექტების კლასიფიკაცია;

 



გაიცემა განვლილი კურსის დამადასტრებელი სერთიფიკატი და სარეკომენდაციო წერილი.

სრული კურსის გავლის შემდეგ მსმენელები გაივლიან სტაჟირებას ქალაქის ყველაზე პრესტიჟულ რესტორნებში,

წარმატებული მსმენელები დასაქმდებიან.

მიღება მიმდინარეობს წინასწარი რეგისტრაციის საფუძველზე.

ტრეინინგი მოიცავს თეორიულ და პრაქტიკულ მეცადინეობას.

კურსის დასრულების შემდეგ მსმენელები უზრუნველყოფილი იქნებიან პრაქტიკებით რეგისტრაციისთვის დაგვიკავშირდით.

დაგვიკავშირდით:

მის:აღმაშენებლის 172
ტელ: 251-47-30/593 000 684/5(93) 25-25-08 e-mail: bdc.academy@gmail.com
www.bdc-center.

ჩვენი პარტნიორები
მიუთითეთ თქვენი ელ-ფოსტა