შეფ-მზარეული |
დამსაქმებელი: |
სპილერი |
კატეგორია: |
სასტუმრო/რესტორანი/კვება,
|
ბოლო ვადა: |
2014/12/26 |
მდებარეობა: |
თბილისი
|
ნანახია: |
1141 -ჯერ |
შპს “სპილერი” აცხადებს კონკურსს შეფ-მზარეულის ვაკანსიაზე
თანამდებობრივი მოვალეობები:
- სამზარეულოს გამართულად მუშაობის უზრუნველყოფა და კონტროლი;
- სამზარეულოს პერსონალის ორგანიზებული მართვა და ზედამხედველობა;
- კერძების მომზადება რესტორანში დადგენილი სტანდარტების შესაბამისად;
- ქართული და ევროპული სამზარეულოს საფუძვლიანი ცოდნა;
- მენიუს შემადგენელი კერძების მომზადების მეთოდების ცოდნა;
- რეცეპტების შექმნის გამოცდილება და მენიუს დახვეწასა და განახლებაზე ზრუნვა;
- სამზარეულოს ინვენტარის, მანქანა-დანადგარებისა და იარაღების დანიშნულების ცოდნა, უსაფრთხოდ გამოყენება, მოვლა და შენახვა;
- შესყიდვებისა და მარაგების კონტროლი;
- რესტორნისა და სამზარეულოს შეთანხმბულად მუშაობის უზრუნველყოფა;
- სამზარეულოს სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების კონტროლი;
- თანამდებობრივი ვალდებულებების და პროცედურების ზედმიწევნით შესრულება.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
- მნიშვნელოვანია განათლება კულინარიის სფეროში;
- მსგავს პოზიციაზე მუშაობის მინიმუმ 1 წლიანი გამოცდილება აუცილებელია;
- სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურისა და ძირითადი პრინციპების ცოდნა;
- ცივი და ცხელი კერძების მომზადების გამოცდილება ( პრიორიტეტად ჩაითვლება ლუდის მენიუზე მუშაობის გამოცდიელბა);
- საკვები და სასმელი პროდუქტის მაღალ დონეზე ცოდნა.
საჭირო თვისებები:
- ორგანიზებულობა, შრომისმოყვარეობა, ენერგიულობა, კომუნიკაბელურობა;
- სწრაფად რეაგირებისა და გადაწვეტილების მიღების უნარი;
- გუნდური მუშაობის უნარი;
- სტრესულ სიტუაციებში მუშაობის უნარი
- დროის ეფექტური მართვის უნარი;
თუ თქვენ შეესაბამებით ზემოთ აღნიშნულ საკვალიფიკაციო მოთხოვნებს, გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი რეზიუმე, შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე:
spiler_pub@yahoo.com მიმდინარე წლის
25 დეკემბრამდე და მიუთითოთ თემა
”Chef”, წინააღმდეგ შემთხვევაში თქვენი კანდიდატურა არ განიხილება.